#1  
Old 12-05-2009, 05:08 PM
wenly7 wenly7 is offline
Tech Curious
 
Join Date: Dec 2009
Posts: 2
Default new msi u100 user, need help >.<

hi all msi u100 user,
do u hv the same problem as me ?

everytime i opened any kind of web, there'll be only white n blue colour (for basic colour), its kindda hard to explain how i see the appearance, but overall it's all PLAIN, err..i dunno if some settings are not right in my laptop

like for example, when entering yahoo, they'll say that our laptop is not on the right resolution and i cant see any usual yahoo appearance. it's all white n black (n blue)

do all of u hv the same experience ? or do u hv any idea what's wrong with mine ?
thx b4 =)
Reply With Quote
  #2  
Old 12-05-2009, 05:15 PM
wenly7 wenly7 is offline
Tech Curious
 
Join Date: Dec 2009
Posts: 2
Default Re: new msi u100 user, need help >.<

anyway, the same goes for all application like itunes, microsoft word, power point etc
i can see colour in all pictures, but not in application.but it's ok for games.confusing
Reply With Quote
Reply

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump


All times are GMT -10. The time now is 06:20 AM.

Powered by vBulletin®
Back to Top Copyright © 2006-2014 CrowdGather. All rights reserved. About Pocketables | Advertisers | Investors | Legal | Contact